Puutarhajätteet ja risut kannattaa tuoda Kaskisten hyötykäyttöasemalle ajoissa, sillä muutostyöt sulkevat niiden vastaanoton väliaikaisesti tänä kesänä noin kolmeksi viikoksi. Muutoin hyötykäyttöasemalla vastaanotetaan kaikkea mitä normaalistikin, ja käytettävissä ovat niin ikään Botniaroskin palvelut lähikuntien hyötykäyttöasemilla sekä jätekeskuksessa Teuvalla. Alustava aikataulu muutostöille on 20.7.–10.8. välisenä aikana.

Yksi isompia tulevia muutoksia on ajorampin rakentaminen. Muutostöiden jälkeen autolla pääsee ajamaan konttien rinnalle siten, että tavarat voi pudottaa esim. peräkärryltä konttiin. Rappusia pitkin ei enää tarvitse kantaa vessanpönttöjä hyötykäyttöön. Muutostyön yhteydessä vaihtuu myös ajojärjestely, hyötykäyttöasemalle tulee yksisuuntainen liikenne ja erilliset portit sisäänkäynnille ja ulos. Risu- ja puutarhajätteen vastaanottokapasiteettia tullaan lisäämään, ja alueen valaistus vaihdetaan vähemmän energiaa kuluttavaksi led-valaistukseksi.

Muutostöiden aikana alueella on poikkeavia ajo- ja vastaanottojärjestelyjä. Asiakkaat ovat tervetulleita asioimaan hyötykäyttöasemalla muutostöiden aikanakin, ja asemanhoitajat neuvovat jätteille oikean paikan.