Botniarosk

Ajankohtaista

  • Ajankohtaista

21.08.2018 10:46:06

VAARALLISEN JÄTTEEN KAMPANJA 9-LUOKKALAISILLE

Botniarosk järjestää tänä syksynä alueensa ysiluokkalaisille (eli Isojoki, Jurva, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Närpiö ja Teuva) vaarallisen jätteen kampanjan.

Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta vaarallisista jätteistä sekä niiden oikeaoppisesta lajittelusta ja käsittelystä. Kampanjassa tehdään viisi erilaista vaarallisiin jätteisiin liittyvää tehtävää, ja vastaukset voi toteuttaa haluamallaan tavalla - kuvina, esitelmänä, videona, blogikirjoituksena tms. Vastaukset palautetaan sähköpostitse osoitteeseen info (a) botniarosk.fi. Kaikille osallistuneet palkitaan hienoilla moptopperskynillä, ja kaikkien osallistuneiden luokkien kesken arvotaan 100 euroa luokkaretkikassaan.

Osallistuminen

1. Ilmoita luokka/ryhmä mukaan kampanjaan 5.9. mennessä
2. Kaikille alueemme yhdekänluokkalaisille lähetetään postitse julisteita ja tehtävänanto. Asiasta on lähetetty myös sähköpostia kaikille kemianopettajille.
3. Laittakaa julisteet koulun/kemian luokan seinälle. Tehtävänä on vastata 5 kysymykseen vaarallisiin jätteisiin liittyen. Annamme teille täyden vapauden toteuttaa vastaukset parhaiten katsomallanne tavalla; se voi olla esitelmä, kuvia, video, blogi tai nettisivu. Ottakaa kuvia, olkaa luovia ja käyttää mielikuvitusta! Voitte työskennellä ryhmässä, yksittäin tai pareittain, mutta pääpalkinnon arvontaan osallistutaan luokkana.
4. Kun tehtävät on tehty opettaja käy tehtävät läpi luokan kanssa ennen niiden palauttamista. Palauttakaa tehtävät 8.10 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info (a) botniarosk.fi

http://www.botniarosk.fi/fi/lajittelu/kampanjat.link