Botniarosk utlyser sin årliga fototävling, och denna gång är temat "Falla". Vinnarbilderna kommer att illustrera vår väggkalender 2022. Låt dig inspireras av temat och fotografera din egen vision!

Fotografierna ska vara tagna inom Botniarosks verksamhetsområde, men i övrigt är det fritt fram för egna tolkningar av temat.
Vi tar gärna emot fotografier tagna under olika årstider, eftersom vi behöver lämpliga bilder för alla kalendermånader. När du väljer fotografier till tävlingen, tänk på att bilderna i kalendern har ett liggande format.

TÄVLINGSREGLER:

• Fotografierna ska vara tagna inom Oy Botniarosk Ab:s verksamhetsområde. Till verksamhetsområdet hör Storå, Bötom, Kaskö, Kauhajoki, Kristinestad, Närpes, Östermark och Jurvaområdet i Kurikka.

• Varje deltagare kan tävla med högst tre fotografier.

• Fotografierna ska inte ha publicerats tidigare, och deltagaren ska ha fullständig upphovsrätt till dem alla.

• I väggkalendern publiceras totalt tolv fotografier, och för varje publicerat fotografi betalas ett arvode på 50 euro. Fotografernas namn nämns i väggkalendern i anslutning till de publicerade fotografierna.

• Genom att delta i tävlingen ger fotografen sitt samtycke till att hans eller hennes personuppgifter får behandlas i genomförandet av fototävlingen. Oy Botniarosk Ab har rätt att hantera fotografierna på det sätt som presentations- och uttryckssammanhanget kräver samt att beskära bilderna enligt det format som används.

• Oy Botniarosk Ab behåller vinnarbilderna. Vinnarna ger Oy Botniarosk Ab rätt att använda de bilder som de har skickat in och som publiceras i väggkalendern samt att använda fotografens namn i sin kommunikation längre fram utan separat ersättning.

• Skicka tävlingsbidragen senast den 15 september 2021 per e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. E-postmeddelandet ska innehålla uppgifter om var och när fotografiet är taget, fotografens namn och alla kontaktuppgifter. Deltagaren ska namnge sina fotografier med sitt eget namn. Kontrollera att ditt e-postprogram inte komprimerar filen.

• Bilderna skickas i jpeg (jpg)-format, och av trycktekniska skäl ska de vara digitala, ha liggande format och vara fotograferade med hög upplösning och kvalitet.