Sortering

Locked bins for owners of holiday homes

Locked bins for combustible waste

Holiday home owners can choose to have locked bins for combustible waste. The service is subject to a fee 49,60€, and the fee for the use of bins is invoiced at the end of the year with the ecocharge. Locked waste bins are available to redeemers all year round.

Näin otat palvelun käyttöön

Tilaat avaimen maksamalla 20 euron panttimaksu tilille
Saaja: Botniarosk Oy
Tilinumero: FI18 3131 3001 0278 20
BIC: HANDFIHH
Tekstiviite: AVAINPANTTI

Lähetä tosite maksetusta panttimaksusta sekä seuraavat tiedot sähköpostiosoitteeseen info@botniarosk.fi tai kirjepostina osoitteeseen: Botniarosk Oy, Raatihuoneenkatu 1 a 3, 64100 Kristiinankaupunki

Asiakasnumero (ekomaksulaskusta):
Nimi:
Kotiosoite:
Postinumero:
Vapaa-ajan asunnon omistaja:
Vapaa-ajan asunnon lähiosoite:
Vapaa-ajan asunnon postinumero:
Avaimen saa lähettää: kotiosoite VAI vapaa-ajan osoite

Avain lähetetään sinulle postitse.

Jos haluat luopua palvelun käytöstä

Palvelun käytöstä luovut palauttamalla avaimen joko toimistolle tai hyötykäyttöasemalle. Ilmoita samalla yhteystietosi ja tilinumerosi, niin palautamme 20 € avainpantin. Jos avain palautetaan maaliskuun loppuun (31.3.) mennessä, ei kuluvalta vuodelta veloiteta käyttömaksua.

LUKOLLISTEN JÄTEASTIOIDEN KÄYTTÖEHDOT

Botniarosk Oy:n lukolliset poltettavan jätteen jäteastiat ovat tarkoitettu avaimen lunastaneiden vapaa-ajan asukkaiden käyttöön. Astioiden käytöstä maksetaan vuosimaksua, joka laskutetaan vapaa-ajan asunnon ekomaksun yhteydessä. Astiat ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Pantti

Avaimen lunastaja maksaa avaimesta panttimaksun 20€. Panttimaksu palautetaan jos avain palautetaan.

Astioiden käyttö

Astiat ovat tarkoitettu vain avaimen lunastaneille vapaa-ajan asukkaille. Avainta ei saa lainata tai luovuttaa muille. Astiat eivät ole liioin tarkoitettu vakituisten asuntojen jätteille.

Astioihin laitetaan vain päivittäinen talousjäte vapaa-ajan asunnosta. Suurikokoinen poltettava jäte, hyötyjäte, kaatopaikkajäte ja vaarallinen jäte toimitetaan hyötykäyttöasemalle sen ollessa auki. Ekopisteelle lajitellaan keräyspaperi, -lasi ja metalli.

Lajitteluohjeet on mahdollista saada Botniarosk Oy:n toimistolta tai hyötykäyttöasemalta. Jätepisteelle kuulumattomien jätteiden jättäminen astioihin tai niiden läheisyyteen on kielletty.

Mahdollisista väärinkäytöksistä syntyneet ylimääräiset kustannukset peritään väärinkäyttäjältä.

Käyttömaksu

Avainastioiden käytöstä peritään vuosimaksu 49,60 €, joka veloitetaan vapaa-ajan asunnon ekomaksun yhteydessä asunnon omistajalta.

Avaimen palautus

Avaimen voi palauttaa Botniarosk Oy:n toimistolle joko henkilökohtaisesti tai postitse, jolloin tulee ilmoittaa myös tilinumero, johon panttimaksu palautetaan.

Jos avainpalvelun irtisanoo maaliskuun loppuun (31.3) mennessä (palauttaa avaimen) ei asiakkaan tarvitse maksaa kuluvan vuoden käyttömaksua.

Muista, jos vapaa-ajan asunnon omistajuus muuttuu

Jos vapaa-ajan asunto myydään ja käytössä ovat olleet lukolliset jäteastiat, on ehdottoman tärkeää että avain palautetaan Botniarosk Oy:lle. Käyttömaksu peritään avaimen lunastaneelta niin kauan, kunnes avain on palautettu.

Location of the locked bins for combustible waste

ISOJOKI

Honkarannantie 35

KARIJOKI

Alakyläntie 4

KASKINEN

Sisäsatama (Telakkakatu)

KAUHAJOKI

Nummijärventie 490

Ikkeläntie 52A

KRISTIINANKAUPUNKI

Lapväärtintie 2

Leppäsalmentie 2

Parmaninkatu 13

Dagsmark: Dagsmarkintie 393

Skaftung: Skaftungintie 303

Härkmeri: Härkmerentie 473

Siipyy: Siipyyntie 725

NÄRPIÖ

Norrnäs: Gamla Landsvägen 6

Nämpnäs: Nämpnäsvägen 82

Piolahti: Bäcklidvägen 10

Rangsby: Nordanåkersvägen 1

Tjärlax: Vanhan sahan luona

Töjby: Töjby Skolväg 13

TEUVA

Parrantie 27

Kuorikuja 4

SVFIEN