Palvelut

kierrätyssankarit

kierrätyssankarit 2024

Oy Botniarosk Ab järjestää KIERRÄTYSSANKARIT-kampanjan, joka on suunnattu nelosluokkalaisille ja on käynnissä 18.3 –26.4.2024 välisenä aikana. Kampanjaan osallistutaan koululuokittain mutta on mahdollista osallistua myös yhdysluokkana (kuten 3–4. -luokat).

Kierrätyssankareissa oppilaiden tehtävänä on täyttää jätepassia, joka sisältää 9 erilaista hauskaa ja luovuutta inspiroivaa tehtävää. Tehtävien avulla oppilaat pääsevät tutustumaan sekä jätteiden lajitteluun että paikallisiin keräyspisteisiin.

Kun luokka on suorittanut vähintään 7 passin tehtävää, jätepassi palautetaan sähköisesti Botniaroskille viimeistään 3. toukokuuta 2024. Kun kampanja-aika päättyy, jokaiselle osallistuvalle luokalle lähetetään palautuslinkki.

Kaikkien jätepassin palauttaneiden luokkien kesken, Botniarosk palkitsee parhaan suorituksen 100 €:lla luokan yhteishenkeen kehitettävään toimintaan!

Näin homma toimii:

  • Täytä lomake (kielen voi vaihtaa oikeasta yläkulmasta): https://forms.office.com/e/hJAVUstVyR viimeistään 11.3.2024!
  • Kun ilmoittautumisaika päättyy, Botniarosk lähettää postitse osallistuville luokille jätepassin (A3) ja 3 Kierrätyssankarit -julistetta (A3). Passin sisältöön ja ulkomuotoon pääsette tutustumaan sivun alhaalta.
  • Aseta passi luokassanne näkyvälle paikalle.
  • Pitäkää hauskaa ja käyttäkää luovuuttanne sankaritekojanne suorittaessa ja merkitkää suorittamanne tehtävät jätepassiin.
  • Botniarosk antaa jokaiselle kierrätyssankarille tuubihuivin.
© 2024 Oy Botniarosk Ab. All right reserved.
Web design by KeKu Design
SVFIEN