Yritys

Saavutettavuusseloste

Oy Botniarosk Ab:n saavutettavuusseloste


Kehitämme jatkuvasti verkkosivujemme saavutettavuutta. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi tietoa jäteasemista, lajittelusta tai muista jätteiden kierrätykseen liittyvistä asioista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Digipalveluistamme on tehty saavutettavuusarviointi

Verkkosivuston saavutettavuutta on testattu muun muassa saavutettavuuden tutkimiseen suunnitellulla Web Accessibility Evaluation Tool-työkalulla sekä Microsoft Lighthouse-työkalulla. Verkkopalvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset suurimmalta osin, arvio on tehty itsearviona.

Ei saavutettava sisältö

PDF-tiedostot eivät ole saavutettavia, enimmäkseen ne ovat kohdassa ”julkaisut ja oppaat”. Suurin osa niistä vanhenee tietyn ajan kuluessa, johtuen lajitteluohjeiden muutoksista. Vanhat muutetaan uusittaessa saavutettaviksi, ja mahdollisesti muuhun julkaisuformaattiin kuin pdf.

Verkkosivujen etusivulla on Facebook-syötteen kautta tulleita julkaisuja, joiden kuvissa saattaa olla tekstiä. Lain mukaan lakia ei sovelleta palveluntarjoajan verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa esitettävään suoraan aikasidonnaiseen mediaan, jota ei tallenneta säilytettäväksi ja uudelleen julkaistavaksi verkossa.

Palautetta saavutettavuudesta?

Voit laittaa meille palautetta sähköpostitse osoitteeseen info@botniarosk.fi tai soittamalla 01019 3400 (puhelinpalvelu arkisin klo 10-14), jos huomasit saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi niin pian kuin mahdollista.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirastoSaavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus(at)avi.fipuhelinnumero vaihde 0295 016 000

© 2024 Oy Botniarosk Ab. All right reserved.
Web design by KeKu Design
SVFIEN