Valokuvakilpailu

Botniaroskin valokuvakilpailu 2025.

Tämän vuoden valokuvakilpailu

Botniaroskin valokuvakilpailu on vuosittainen uudella teemalla järjestettävä kilpailu ja vuoden 2025 seinäkalenterin kisaaika on 1.1. –15.9.2024.

Kaikista kilpailuun osallistuneista valokuvista valitaan 12 valokuvaa kuvittamaan kalenterikuukausia perinteisessä seinäkalenterissamme, joka jaetaan kaikille Botniaroskin asiakkaille. Valitut valokuvat palkitaan 50 euron palkkiolla.

Tämän lisäksi Botniaroskin Facebook-sivulla ja Instagram-profiilissa järjestetään äänestys kalenterin kansikuvasta. Tämän äänestyksen voittaja palkitaan 100 euron palkkiolla. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti.

Vuoden teema: Yhdessä luonnossa

Yhä hektisemmässä ja elektroniikan täyttyneessä maailmassa haluamme tämän vuoden valokuvakilpailulla tuoda esiin luonnon tärkeyden hyvinvoinnille ja siten koristella vuoden 2025 kalenteria kuvilla, jotka inspiroivat yhdessäoloon lähiympäristössämme!

Oletko esimerkiksi suunnitellut piknikin Kristiinankaupungin Kanuunakallioille, ehkä retken Isojoen Lauhavuoren kansallispuistoon, vaelluksen Kauhajoen Katikankanjoniin tai sienestysretken läheiseen metsään?

Valokuvaa retkesi ja anna muille mahdollisuus inspiroitua antamalla kuvien kuvittaa seinäkalenterimme!

Itse valokuvat

- Valokuvat ovat ulkona otettuja Oy Botniarosk Ab:n toiminta-alueella: Karijoen,Kaskisten, Kauhajoen, Kristiinankaupungin, Närpiön, Isojoen ja/tai Teuvan kunnissa.

- Kuvissa saa mielellään esiintyä ihmisiä, mutta kasvoja ei tarvitse näyttää eikä henkilömäärää ole rajoitettu; se voi olla yksi henkilö tai suurempi ryhmä.

 - Valokuvien tulee olla vaakasuuntaisia ​​ja niissä on oltava korkea resoluutio laadukkaan lopputuotteen varmistamiseksi.

Lähetä valokuvasi

- Jokainen osallistuja voi lähettää enintään kolme kuvaa.

- Kuvien tulee olla digitaalisessa jpeg-muodossa.

- Nimeä tiedostot niiden ottokuukaudella ja omalla nimelläsi.

- Valokuvat lähetetään osoitteeseen info@botniarosk.fi. Merkitse sähköposti "Valokuvakilpailu 2025".

- Ennen kilpailuaikaa tai sen päätyttyä saapuneita valokuvia ei huomioida.

KILPAILUNSÄÄNNÖT:

  • Kuvien tulee olla Oy Botniarosk Ab:n toimialueella kuvattuja. Alueeseen kuuluu Isojoki, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Närpiö ja Teuva.
  • Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella valokuvalla.
  • Valokuvat eivät saa olla aiemmin julkaistuja, ja osallistujalla tulee olla niihin kaikki oikeudet.
  • Valokuvia julkaistaan seinäkalenterissa kaikkiaan 13 ja jokaisesta julkaistusta valokuvasta maksetaan 50 euron palkkio. Kansikuvasta maksetaan 100 euron palkkio. Kansikuvasta järjestetään äänestys Instagramissa     ja Facebookissa. Kuvaajien nimet mainitaan seinäkalenterissa julkaistujen valokuvien yhteydessä.
  • Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn kuvakilpailun toteuttamista varten. Oy Botniarosk Ab:llä on oikeus käsitellä kuvia esitys- ja ilmaisuyhteyden edellyttämällä tavalla sekä rajata kuvia käytetyn formaatin mukaisiksi.
  • Oy Botniarosk Ab säilyttää voittajakuvat. Kilpailun voittajat myöntävät Oy Botniarosk Ab:lle oikeuden käyttää lähettämäänsä seinäkalenterissa julkaistua kuvaa ja kuvaajanimeä myöhemmin viestinnässään ilman erillistä korvausta.
  • Kilpailukuvat on toimitettava 15.9.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@botniarosk.fiSähköpostiin on kirjattava seuraavat tiedot: kuvan ottopaikka ja -päivä, kuvan ottajan nimi ja kaikki yhteystiedot. Nimeä kuva osallistujan omalla nimellä. Tarkista, ettei sähköpostiohjelmasi pienennä tiedostoa.
  • Kuvat toimitetaan jpeg (jpg)-tiedostoformaatissa ja ne on painoteknisistä syistä oltava vaakamallisia, korkearesoluutioisia sekä -laatuisia digitaalisia kuvia.

Tervetuloa osallistumaan vuoden 2025 valokuvakilpailuun!

© 2024 Oy Botniarosk Ab. All right reserved.
Web design by KeKu Design
SVFIEN