Sup-laudan arvonta

voita sup-lauta!

Tuoreen vuoden edetessä, jokavuotinen ekomaksu saapuu piakkoin myös teidän postilaatikkoonne. Silloin on oivallinen tilaisuus osallistua meidän arvontaamme!

Ekomaksu lähetetään jokaiseen kotitalouteen toiminta-alueellamme ja kaikkien niiden kesken, jotka tilaavat Botniaroskin ekomaksun e-laskuna 15.01-31.8.2024 välisenä aikana tai joilla on e-laskusopimus ennestään, arvomme sup-laudan yhdelle onnekkaalle voittajalle!

Osallistuminen arvontaan:

  1. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi.
  2. Valitse laskuttajaluettelosta Oy Botniarosk Ab.
  3. Laskuttajan yksilöintitietoa kysyttäessä näppäile laskun viitenumero viimeiseltä laskultasi.
  4. Asiakkaat, jotka saavat laskun usealla asiakasnumerolla, on tehtävä jokaisesta asiakasnumerosta erillinen sopimus.
  5. Botniarosk saa ilmoituksen verkkolaskutuksen käyttöönotosta ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa meille, että olet ottanute-laskun käyttöön.
  6. Katso tarkemmat tiedot e-laskuista omasta verkkopankistasi.

Oy Botniarosk Ab lähettää laskut jatkossakin verkkopankkiisi. Kun saat meiltä laskun, pyydämme sinua avaamaan myös liitteet, sisältävät ajankohtaista tietoa.

Ekomaksu

Ekomaksu on lakisääteinen perusmaksu, joka varmistaa muun muassa vastaanottopisteiden, kuten hyötykäyttösasemien ja ekopisteiden, ylläpidon. Ekomaksun avulla voimme tarjota asiantuntevaa ja vastuullista jätehuoltoa kaikille asiakkaillemme.

Tästä voit lukea lisää ekomaksusta

SVFIEN
© 2023 Oy Botniarosk Ab. All right reserved.
Web design by KeKu Design