Uudet kotisivut

Botniarosk julkaisi 1.9.2023 uudet kotisivut tuoreella ilmeellä! Väriteema on muuttunut ja toiminnot päivittyneet mutta verkko-osoite on edelleen sama: www.botniarosk.fi.

Päivitetyt toiminnot ovat koottuna kolmen eri välilehden avulla, lajittelu, palvelut ja yritys. Nämä löytyvät sivuston yläreunasta.

Lajittelu-välilehti on kätevä, kun mietit, miten erilaiset jätteet tulisi lajitella. Voit muun muassa tutustua hyötykäyttöasemien ja jätekeskuksen vastaanottoon, selvittää, miten eri asuntotyypit kuuluu käsitellä jätteensä sekä käyttää jätehakuamme. Jätehaun avulla saat helposti selville, miten sinun jätteesi tulisi lajitella! (Puuttuuko jätteesi jätehausta? Ilmoita meille: info@botniarosk.fi)

Palvelut-välilehden avulla löydät tietoa ekomaksusta, mikä hinnasto hyötykäyttöasemilla ja jätekeskuksessa on käytössä sekä miten avaimen tilataan vapaa-ajan asuntojen lukollisiin poltettavan jätteen astioihin.

Palvelut-välilehden avulla voit myös tilata ympäristökoulutuksen, missä Botniaroskin edustaja tulee kertomaan ryhmällesi jätteiden lajittelusta tai muusta Botniaroskin toiminnan osasta.

Kolmas välilehti Yritys antaa katsauksen Botniaroskin toiminnasta; löydät muun muassa vastaukset jätehuoltomme liittyviin yleisimpiin kysymyksiin. Yleisimmissä kysymyksissä olemme vastanneet muun muassa siihen, mitkä jätteet ovat maksuttomia hyötykäyttöasemilla, mihin kannattaa olla yhteydessä poltettavan jäteastian tyhjennyksestä sekä ekomaksuun liittyviin asioihin. Jos etsimääsi ei löydy yleisimpien kysymysten kokoelmasta Yritys välilehden avulla löydät myös toimistomme yhteystiedot. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Botniaroskilla toivomme, että käytät sivustoa käsikirjana kaikkeen, joka liittyy alueemme jätehuoltoon. Tänne keräämme tietoa ajankohtaisista tapahtumista, meneillään olevista muutoksista ja mahdollisista poikkeamista toiminnassamme.

Jotta saisit parhaan mahdollisen tiedon, sivusto on jatkuvan päivityksen alla! Puuttuuko etsimäsi vai onko sinulla palautetta sivustosta? Lähetä meille osoitteeseen:info@botniarosk.fi

SVFIEN
© 2024 Oy Botniarosk Ab. All right reserved.
Web design by KeKu Design